Αλλαγές στις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος

0
Αλλαγές στις προγραμματισμένες εργασίες στο δίκτυο ηλεκτρισμού της Παρασκευής ανακοίνωσε το Πρακτορείο Λήμνου του ΔΕΔΔΗΕ με νέο δελτίο σήμερα. Οι αλλαγές αφορούν το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν τα συνεργεία την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου.

Την Παρασκευή επρόκειτο να πραγματοποιηθεί διακοπή ρεύματος για εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης στο δίκτυο της βορειανατολικής Λήμνου (Παναγιά, Πλάκα, Άγιος Αλέξανδρος, Νεφτίνα) σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ. Νέες Διακοπές Ρεύματος 26, 27, 28 Νοεμβρίου

Εντούτοις οι εργασίες στην περιοχή, όπως μαθαίνουμε, προς το παρόν αναβάλλονται. Σύμφωνα με πληροφορίες του Limnos X Press η αναβολή της διακοπής ρεύματος σχετίζεται με το ότι τα χωριά της βορειανατολικής Λήμνου βρίσκονται σε πένθος για τον άδικο χαμό του 56χρονου μάστορα και πατέρα δύο παιδιών, εν ώρα εργασίας. Η αναβολή της διακοπής ρεύματος αποτελεί μια προσπάθεια διευκόλυνσης των οικείων και των χωριανών σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Λόγω του παραπάνω τα αρμόδια συνεργεία θα εργαστούν τελικά την Παρασκευή κοντά στο Ρωμανού. Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, θα υπάρξει διακοπή ρεύματος στην περιοχή του στρατοπέδου του Ρωμανού από τις 08.00 έως τις 14.00.

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.                                                            

Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.