Τίτλοι τέλους για Μοσχούδη στον ΑΟΜ

Χωρίς ακόμα το διοικητικό συμβούλιο να έχει προβεί σε κάποια ανακοίνωση, επικοινωνήσαμε με το Γιάννη Μοσχούδη ο οποίος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μας κάνοντας μια δήλωση που θα προκαλέσει.

0
Εδω και μερικές εβδομάδες κυκλοφορούν στα αθλητικά πηγαδάκια του νησιού, φήμες που προμηνύουν την αποχώρηση του Γιάννη Μοσχούδη από τον πάγκο της Μύρινας, κάτι που επιβεβαιώθηκε σήμερα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας.

Το ιστορικό του Μοσχούδη στον ΑΟΜ

Ο έμπειρος προπονητής που ανέλαβε το καλοκαίρι την ΑΕΛ, πριν την κοινή συμπόρευση με τους Αργοναύτες και την δημιουργία του ΑΟΜ και στη συνέχεια ανέλαβε να κοουτσάρει τον ΑΟΜ, πλέον δε θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.

Στη φετινή της πορεία η ομάδα μετράει έναν οδυνηρό αποκλεισμό στο Κύπελλο από το Διαγόρα, πέντε νίκες απέναντι σε Ηρακλή, Άρη, ΑΕΛ, Προποντίδα, Αγ,Γεώργιο ενώ μετράει τρεις ήττες από Κεραυνό, Διαγόρα και Φιλοκτήτη γεγονός που την κατατάσσει στην πέμπτη θέση σταθερά.

Εμείς. επικοινωνήσαμε με το Γιάννη Μοσχούδη ο οποίος μας παραχώρησε την ακόλουθη δήλωση:

Η απόφαση μου να αποχωρήσω από τον πάγκο του ΑΟΜ έχει να κάνει με τη στάση μερικών παικτών οι οποίοι από την αρχή δε με ήθελαν. Η ομάδα χρειάζεται αρκετή δουλειά για ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις. Ευχαριστώ τους λίγους παίκτες που με στήριξαν, τους εύχομαι τα καλύτερα αλλά και να έχουν υπομονή. Δυστυχώς στον ΑΟΜ κάνουν κουμάντο δυο παίχτες.

όσο για τη διοίκηση και συγκεκριμένα τον πρόεδρο, δήλωσε τα εξής:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας που συμπεριφέρθηκε σωστά όσο και μερικούς από το συμβούλιο της ομάδας

Αναμένουμε να δούμε αν η διοίκηση του ΑΟΜ θα προβεί σε κάποια ανακοίνωση

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.