Εκτός φυλακών η 53χρονη καθαρίστρια

0

Με χειροκροτήματα έγινε δεκτή η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας να ανασταλεί η ποινή κάθειρξης δέκα ετών που έχει επιβληθεί στην καθαρίστρια από τον Βόλο. 

Το μεσημέρι της Τρίτης η 53χρονη εξήλθε από τις φυλακές του Ελαιώνα στη Θήβα αναμένοντας την εκδίκαση της υπόθεσης της στον Άρειο Πάγο.

Την περασμένη εβδομάδα η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, ζήτησε να διαβιβαστεί σε εκείνη η απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου προκειμένου να τη μελετήσει για να κινηθούν οι διαδικασίες της αναίρεσης, ενώ και οι συνήγοροι της γυναίκας κατέθεσαν αίτηση αναίρεσης.

Σήμερα η αναστολή τέθηκε σε ισχύ για λόγους υγείας, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στον Άρειο Πάγο.

Ο συνήγορος της 53χρονης, Γιώργος Σινέλης, εμφανώς ικανοποιημένος από την απόφαση του δικαστηρίου εξέφρασε την αισιοδοξία και την ελπίδα του ότι και ο Άρειος Πάγος θα κάνει δεκτό το αίτημα αναίρεσης που έχει ασκηθεί.

Μετά την αποφυλάκισή της η καθαρίστρια ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που δημοσιοποίησαν την ιστορία της, αλλά και όλο τον κόσμο που τη στήριξε ψυχολογικά σε αυτή την περιπέτεια.

Από την πλευρά της, η κόρης της, δήλωσε ευχαριστημένη από την απόφαση του δικαστηρίου, αλλά και του κόσμου που συμπαραστάθηκε στην οικογένειά της, για να προσθέσει πως ανυπομονεί να δει από κοντά τη μητέρα της.

Η περιπέτεια της 53χρονης ξεκίνησε επειδή παραποίησε το απολυτήριο Δημοτικού αναγράφοντας ότι είχε τελειώσει τη ΣΤ’ τάξη ενώ διέκοψε στην Ε΄τάξη. Η ανάγκη για να βρει δουλειά την οδήγησε στην πράξη αυτή με την ίδια να ζητά συγγνώμη για την πράξη αυτή.

efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.