Ανακοίνωσε το νέο τεχνικό δίδυμο ο ΑΟΜ

Ο Πέτρος Κοτζαμάνογλου και ο Γιώργος Κοσετσίδης αναλαμβάνουν το τιμόνι της ομάδας.

0
Μετά και την αποχώρηση του Γιάννη Μοσχούδη από τον πάγκο της ομάδας της Μύρινας, το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟΜ, ανακοίνωσε τους αντικαταστάτες του που δεν είναι άλλοι από τον Πέτρο Κοτζαμάνογλου και το Γιώργο Κοσετσίδη.

Να θυμίσουμε ότι το εν λόγω τεχνικό δίδυμο, έκανε μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στην ομάδα των Αργοναυτών αφού τόσο ο Πέτρος όσο και ο Γιώργος, είναι καλοί γνώστες του λημνιακού ποδοσφαίρου με αποτέλεσμα να αποτελούν την πρώτη επιλογή από την ομάδα της Μύρινας.

Διαβάστε την ανακοίνωση

Το Δ.Σ του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΥΡΙΝΑΣ ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας της Ομάδας μας με τον Προπονητή Ιωάννη Μοσχούδη . Νέος Προπονητής αναλαμβάνει ο Κοτζαμάνογλου Πέτρος με βοηθό τον Κοσετσίδη Γεώργιο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την συνεργασία μας τον απερχόμενο προπονητή και του ευχόμαστε καλή συνέχεια σέ ότι κι αν κάνει και στο νέο Προπονητικό team της Ομάδας μας καλές επιτυχίες και μία υγιή και δημιουργική ποδοσφαιρική χρονιά.

Οι πρώτες δηλώσεις

Μετά και την επίσημη ανακοίνωση του ΑΟΜ, επικοινωνήσαμε με τον Πέτρο Κοτζαμάνογλου, ο οποίος προπόνησε χθες για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα παραχωρώντας μας την ακόλουθη δήλωση για τα νέα του καθήκοντα καθώς επίσης και για τις υψηλές απαιτήσεις και στόχους που έχει θέσει ο ΑΟΜ.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αλλά και μεγάλη πρόκληση για μένα η θέση του προπονητή στην ομάδα που εκπροσωπεί τη Μύρινα, Όλοι μαζί θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων μας. Οφείλουμε να έχουμε υπομονή, επιμονή αλλά και πίστη σε αυτό το φιλόδοξο εγχείρημα που ξεκίνησε το καλοκαίρι.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.