Μύρινα: Επεκτείνεται σε περισσότερους δρόμους το δίκτυο αποχέτευσης

0

Η σύνδεση τμημάτων στο δίκτυο αποχέτευσης της Μύρινας συνεχίζεται  και σταδιακά θα μπορούν να συνδέονται ακίνητα με τον κεντρικό αγωγό αποχέτευσης. Για το επόμενο διάστημα μπορούν να συνδέονται οικίες και καταστήματα που βρίσκονται σε τμήματα της περιοχής Ανδρωνίου και Λεωφόρου Δημοκρατίας , συγκεκριμένα στις οδούς : 1.Κρόνου 2. Ερμού και 3. Αγ.Τριάδος.

Οι ενδιαφερόμενοι που οι οικίες τους  και τα καταστήματά τους βρίσκονται στις ανωτέρω οδούς θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση μέχρι στις 31/12/2018  στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου (Δ/νση Περιβάλλοντος-Τμήμα Υδρευσης-Αποχέτευσης) Πλατεία ΟΤΕ 1ος όροφος τηλ. επικοινωνίας 22540-26650, τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 08.30΄π.μ μέχρι  13.30΄μ.μ. (Πλατεία ΟΤΕ-Παπουτσίδειο κτίριο 1ος όροφος-γραφείο 1). Η

σύνδεση των οικιών και καταστημάτων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σε διάστημα δύο (2) μηνών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης με καταληκτική ημερομηνία μέχρι 28/02/2018.

Τα δικαιολογητικά  που θα πρέπει να υποβληθούν είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου  http://www.limnos.gov.gr καθώς στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥΣ.

Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, Δήμος Λήμνου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.