Ξεκινά ο 2ος κύκλος του προγράμματος εκπαίδευσης ενηλίκων

Μια σύμπραξη του ΕΚΠΑ και του ΙΕΚ Λήμνου

0

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του 1ου τμήματος Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα 2ο πρόγραμμα «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων» που θα πραγματοποιηθεί άμεσα στη Λήμνο.

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του στον τομέα της δια βίου μάθησης οργανώνει και υλοποιεί τον 2ο κύκλο εκπαίδευσης στην Λήμνο, στο πλαίσιο του επιμορφωτικού προγράμματος «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων» διάρκειας 160 ωρών.

Η συγκεκριμένη εκπαιδευτική δράση η οποία υλοποιείται με τον Όμιλο «ΑΠΟΨΗ», θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το ΔΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ και εντάσσεται στο ερευνητικό πρόγραμμα «Υποστήριξη Ανάπτυξης Δεξιοτήτων και Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού Δια Βίου Μάθησης» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών με κωδικό έρευνας 12728.

Περισσότερες Πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.adet-uoa.gr/?p=3248

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο δια ζώσεις συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν σε ένα Σαββατοκύριακο, και μια δια ζώσης συνάντηση στο τέλος του προγράμματος στην οποία υλοποιείται το εργαστήριο μικροδιδασκαλίας. Οι δύο πρώτες δια ζώσεις συναντήσεις έχουν διάρκεια τεσσάρων (4) ωρών και η τρίτη στην οποία υλοποιούνται και οι μικροδιδασκαλίες έχει διάρκεια οκτώ (8) ωρών.

Η μεθοδολογία υλοποίησης του Προγράμματος θα ακολουθήσει το μοντέλο της «Μεικτής Μάθησης». Το Μοντέλο αυτό έχει δύο ουσιαστικά διαστάσεις, την Φυσική παρουσία (Physical) και την Τεχνολογική – Εικονική (Virtual). Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων περιλαμβάνει εξ αποστάσεως εκπαίδευση με μέθοδο ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης και σύγχρονης τηλεκπαίδευσης (140 ώρες – Virtual) και δια ζώσης συναντήσεις για τις βιωματικές δράσεις (20 ώρες- Physical), οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε χώρους του ΔΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ.

Λήξη υποβολής αιτήσεων 01 Δεκεμβρίου 2018
Έναρξη μαθημάτων 03 Δεκεμβρίου 2018

Μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων» και να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής σας
https://www.apopsi.education/shop/anergoi/ekpaideusi-ekpaideuton/#tab-%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%AE%CF%82

Διαβάστε για τον πρώτο κύκλο εδώ
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.