Πλούσια σε…διακοπές ρεύματος η επόμενη βδομάδα (Πίνακας)

0

Μετά το πέρας του κύματος κακοκαιρίας των ημερών οι εργασίες που λαμβάνουν χώρα στο δίκτυο ηλεκτρισμού του νησιού για λογαριασμό του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Διακοπές ρεύματος έχουν προγραμματιστεί για όλη την ερχόμενη εβδομάδα σε χωριά, τμήματα χωριών και ευρυτερες περιοχές της Λήμνου. Ενδεικτικό είναι πως εργασίες θα πραγματοποιηθούν ακόμα και την Κυριακή.

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να ενημερωθείτε για τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από Δευτέρα 3/12 έως και Κυριακή 9/12.

There is no table associated with this shortcode.


Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.                                                            

Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Διαβάστε επίσης

Αλλαγές Στις Προγραμματισμένες Διακοπές Ρεύματος

Νέες Διακοπές Ρεύματος 26, 27, 28 Νοεμβρίου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.