Έντονη παρουσία της Λήμνου σε Δυναμικό Τρίαλθλο και Brazilian Jiu Jitsu

0
Περισσότεροι από 150 αθλητές του powerlifting αναμένεται να λάβουν μέρος με στόχο να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους σε ένα φεστιβάλ δύναμης. Αρκετός κόσμος αναμένεται να προσέλθει και αυτή τη φορά και να στηρίξει την προσπάθεια όλων που θα προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις.

Η διοργάνωση αποτελεί και αγώνα πρόκρισης για το περίφημο Arnold Classic, ένα από τα σημαντικότερα event στον πλανήτη με bodybuilding, powelifting και λοιπά δυναμικά σπορ.

Το γυμναστήριο Oxyzen όπως και πέρσι έτσι και φέτος θα λάβει μέρος στη διοργάνωση με αρκετούς αθλητές που στελεχώνουν την ομάδα powerlifting της Λήμνου.

Οι αθλητές

Πατσαρισος Θύμιος

Πάρης Γλιτζος

Παντελής Καμβυσης

Γιώργος Ρόκκος

Ειρήνη Παλαιολόγου

Προπονητές : Τσελεπής Κώστας Πατσαρίσος Θύμιος

Λημνιά παρουσία και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu

Αυτό το σαββατοκύριακο 1-2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu NO-GI στο Ολυμπιακό Στάδιο πάλης στα Άνω Λιωσια.

Από την ομάδα της Kimura Greece θα συμμετέχουν οι εκπαιδευτές οι οποίοι αγωνίζονται την Κυριακή, Γιάννης Πολυχρωνιαδης στα 85,5 κιλα και Βαβουρας Κων/νος στα 91,5 κιλά και το Σάββατο από το τμήμα της Λήμνου BJJ-OxyZenTeam οι αθλητές μας

Ματθαίος Βραχιώλιας στα 85,5 κιλά,

Αλέξανδρος Ριζεακος στα 69,5,

Αθανασία Μπατζιου 71,5 και

Μάριο Πασπαλης στα 73,5.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.