Στολίδι για το Μούδρο το νέο γήπεδο

Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση μεταξύ του Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη και του Δημάρχου Λήμνου, κ.Μαρινάκη για το έργο της τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Τοπικής Κοινότητας Μούδρου, προϋπολογισμού 270.955, 18 ευρώ.

0
Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 4 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη Κατά τη συνάντηση υπεγράφη προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Δήμου Λήμνου,  για το έργο της τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Τοπικής Κοινότητας Μούδρου, προϋπολογισμού 270.955, 18 ευρώΣτη συνάντηση συμμετείχε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Λέσβου, Γιώργος Πάλλης

 Βήματα μπροστά

 Τα τελευταία χρόνια, παρά την μακροχρόνια περίοδο οικονομικής κρίσης αλλά και τις πολιτικές λιτότητας που άφησαν σαφές αποτύπωμα και στους θεσμούς της τοπικής αυτοδιοιήκησης, παρατηρούμε ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις, αναβαθμίζονται με γεωμετρική πρόοδο κάτι που μόνο θετικά μπορεί να λογιστεί καθώς ενισχύεται σημαντικά το αθλητικό γίγνεσθαι του νησιού.
Δεν έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που τα ποδοσφαιρικά σωματεία αγωνιζόντουσαν σε ξερά γήπεδα κάτι που πλέον έχει περάσει στην ιστορία, οριστικά καθώς τα τέσσερα γήπεδα σε Μύρινα, Κοντιά, Ατσική, Κοντοπούλι και Μούδρο σε λίγο καιρό, καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του νησιού, με τις όποιες βελτιώσεις κι αν χρειάζονται.
Η εμφάνιση αθλημάτων όπως το βόλλεϋ και το χάντμπολ, που μέχρι πρότινος δεν υπήρχαν οι αντίστοιχες αναπαραστάσεις, κατάφεραν να εμπλέξουν αρκετούς νέους του νησιού αλλά και φοιτητές με σημαντικές διακρίσεις στα λίγα χρόνια παρουσίας.

Το εγχείρημα του Ήφαιστου απ την άλλη με ένα διαφορετικό τρόπο παίζει ένα σημαντικό ρόλο στο να έρθουν οι νέοι σε επαφή με το μπάσκετ μέσω μιας ομάδας που αγωνίζεται στην κορυφαία εθνική κατηγορία, δίνοντας προοπτική αλλά και καταφύγιο σε νέους που αγαπάνε το άθλημα.

Έργο πνοής για το Μούδρο

Το γήπεδο του Μούδρου αποτελεί μια προσπάθεια χρόνων τόσο των κατοίκων όσο και των εκπροσώπων στην τοπική αυτοδιοίκηση. Η αναβάθμιση του λιμανιού και η μετατροπή του παλιού γηπέδου του Άρη σε πάρκο, καθώς και η αύξηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας δείχνουν ότι ο Μούδρος βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης. 

Η ύπαρξη ενός τέτοιου γηπέδου στο Μούδρο, δημιουργεί και ευθύνες τόσο στο αθλητικό σωματείο του χωριού όσο και στους κατοίκους που αφορούν την αξιοποίηση του με τέτοιο τρόπο ώστε να εμπλέξει τα νέα παιδιά, προσφέροντας ένα καταφύγιο επιπλέον στην κοινωνική ζωή των νέων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.