Όμορφες στιγμές στο ΚΗΦΗ στα Καμίνια

0

Μια όμορφη, ζεστή, χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργανώθηκε και φέτος στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Καμίνια, με τη συμμετοχή μαθητών του Γυμνασίου Μούδρου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας

Οι μαθητές είπαν τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ ο πατέρας Γεώργιος Κουντούρης μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Λήμνου & Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεου και μίλησε για τη χριστουγεννιάτικη παράδοση της Εκκλησίας και τη ζωή του Αγίου Βασιλείου. Οι κυρίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας κέρασαν χειροποίητα γλυκά τους ωφελούμενους, ενώ ο Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Λήμνου και το Κ.Η.Φ.Η. προσέφεραν σε όσους παρευρέθηκαν χειροποίητα γούρια και ημερολόγια. Τα δώρα μοίρασε με πολύ μεγάλη χαρά, ντυμένος Άγιος Βασίλης,  ο ωφελούμενος του Κ.Η.Φ.Η κος Ζολώτας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης μεταξύ άλλων  τα μέλη του Δ.Σ. του Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Λήμνου κα Μαρίκα Σαλαμουσά και κα Ειρήνη Ζίχναλη,  η περιφερειακή σύμβουλος κα Δέσποινα Κατσανέρη, ο δημοτικός σύμβουλος κος Στέφανος Σαρρής, η διευθύντρια του Γυμνασίου Μούδρου κα Μαρία Παπαπαναγιώτου και οι μαθητές της και οι εργαζόμενες του Βοήθεια στο Σπίτι.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους παρευρέθηκαν στη φετινή γιορτή, δίνοντας χαρά και ζεστασιά στους ωφελούμενους και ευχόμαστε σε όλους  χαρούμενες γιορτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.