Παρουσίαση υποψηφίων ΚΚΕ το Σάββατο στο ξενοδοχείο Διαμαντίδης

0

Σας καλούμε το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 6. 30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ, στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων που στηρίζει το ΚΚΕ για την Τοπική Διοίκηση, μέσα από τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Του υποψηφίου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Σταύρου Τάσσου, βουλευτή του ΚΚΕ στο νομό και,

Του υποψηφίου Δημάρχου Λήμνου Κώστα Μαδυτινού.

Στην εκδήλωση θα χαιρετίσει η δημοσιογράφος Αγλαΐα Κυρίτση, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Βορείου Αιγαίου με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Βαδίζουμε προς τις εκλογές για την Τοπική Διοίκηση Α΄ και Β΄ βαθμού  και τις ευρωεκλογές, σε μια περίοδο όπου οι Δήμοι και οι Περιφέρειες εξαιτίας της πολιτικής του κεφαλαίου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης των ιμπεριαλιστών και των μέχρι τώρα κυβερνήσεων, έχουν χάσει πλέον τον αυτοδιοικητικό τους χαρακτήρα και έχουν μετατραπεί σε προέκταση αστικού κράτους.

Με τους νόμους ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ, έχουν μεταφερθεί επιπλέον αρμοδιότητες του κράτους  στην Τοπική Διοίκηση με αντίστοιχη μείωση της κρατικής χρηματοδότησης. Οι εργαζόμενοι και οι λαϊκές οικογένειες φορτώνονται με επιπλέον φόρους για κοινωνικές ανάγκες που αφορούν την υγεία, την παιδεία, την πρόνοια, τις υποδομές του τόπου κατοικίας τους, ενώ οι Δήμοι και οι Περιφέρειες γίνονται φορείς για την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.

Αυτή την πολιτική υπηρετούν οι συνδυασμοί και οι παρατάξεις που στηρίζονται από τα κόμματα του κεφαλαίου, παρόλο που αρκετές εμφανίζονται και θα εμφανιστούν με το προσωπείο του «ανεξάρτητου».

 Κάτω από αυτές τις συνθήκες γίνεται ανάγκη η ανασύνταξη του κινήματος σε ταξική κατεύθυνση για την υπεράσπιση των λαϊκών αναγκών και έχοντας μέτωπο ενάντια στα μονοπώλια, τις μεγάλες επιχειρήσεις και τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς όπως είναι το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

 Για το λόγο αυτό καλούμε όλους όσους αισθάνονται ότι πρέπει να παλέψουμε για να ανατραπούν αυτές οι πολιτικές, να στηρίξουν το ΚΚΕ παντού, στους Δήμους, στις Περιφέρειες, στις ευρωεκλογές, στις βουλευτικές εκλογές όποτε και αν γίνουν.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.