Επεκτείνεται το δίκτυο αποχέτευσης σε Ανδρώνι και Σούμπρα

0

Η σύνδεση τμημάτων στο δίκτυο αποχέτευσης της Μύρινας συνεχίζεται  και σταδιακά θα μπορούν να συνδέονται ακίνητα με τον κεντρικό αγωγό αποχέτευσης. Για το επόμενο διάστημα μπορούν να συνδέονται οικίες και καταστήματα που βρίσκονται σε τμήματα της περιοχής Ανδρωνίου και Σούμπρα, συγκεκριμένα στις οδούς : 1.Αχαιών 2. Δωριέων και 3. Φιλίππου.

Οι ενδιαφερόμενοι που οι οικίες τους βρίσκονται στις ανωτέρω οδούς θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέχρι στις 28/02/2019  στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου (Δ/νση Περιβάλλοντος-Τμήμα Ύδρευσης-Αποχέτευσης) Πλατεία ΟΤΕ 1ος όροφος τηλ. επικοινωνίας 22540-26650, τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 08.30΄π.μ μέχρι  13.30΄μ.μ. (Πλατεία ΟΤΕ-Παπουτσίδειο κτίριο 1ος όροφος-γραφείο 1). Η σύνδεση των ακινήτων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σε διάστημα δύο (2) μηνών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης με καταληκτική ημερομηνία μέχρι 30/04/2019.

Τα δικαιολογητικά  που θα πρέπει να υποβληθούν είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου  http://www.limnos.gov.gr καθώς στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥΣ .

Μύρινα: Επεκτείνεται Σε Περισσότερους Δρόμους Το Δίκτυο Αποχέτευσης
Σταδιακή Σύνδεση Της Περιοχής Σούμπρα Με Το Δίκτυο Αποχέτευσης Της Μύρινας
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.