Νότιοι άνεμοι με βροχές ανά διαστήματα μέχρι το Σαββατοκύριακο

0

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας από το απόγευμα της Τετάρτης 23-01-2019 μέχρι και την Παρασκευή 25-01-2019 σημαντική μεταβολή του καιρού προβλέπεται και στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσει άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Για τη Λήμνο

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 23/1, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με βροχή, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.