Οδ.Μπακίτας: “Θέλω να ξεκουραστώ και να απολαμβάνω τα παιδιά μου”

0
Τίτλοι τέλους για τον έμπειρο προπονητή της ομάδας του Θάνους, Οδυσσέα Μπακίτα, έπεσαν την Τετάρτη μετά τη λήξη του ημιτελικού μεταξύ του Θάνους και του Διαγόρα όπου η ομάδα των Σαρδών εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Λήμνου επικρατώντας με 4-0.

Η απόφαση για τη λύση της συνεργασίας είχε παρθεί από τη Δευτέρα ενώ το κλίμα μεταξύ της διοίκησης και του προπονητή, ήταν φιλικό ενώ έντονη αναφορά αμφότερα έγινε για την άξογη συνεργασία του όλο αυτό το διάστημα.

Επικοινωνήσαμε με τον έμπειρο τεχνικό ο οποίος μας απάντησε στις ερωτήσεις που του θέσαμε σχετικά με τη συνέχεια αλλά και τους γιους του που θα αγωνίζονται με διαφορετικές φανέλες.

Το χρονικό της απόφασης


Απο την Δευτέρα είχε παρθεί η απόφαση απο τις δύο πλευρές αλλά κάθισα στον πάγκο μέχρι τον ημιτελικό κυπέλλου με τον Διαγόρα

Ποια θα είναι η συνέχεια;


Θέλω να ξεκουραστω να απολαμβανω τα παιδιά μου που θα παίξουν και αντίπαλοι κάποια στιγμή .
Τίποτα σίγουρο για μένα, θα δούμε, προς το παρών στην Ακαδημία Lemnos fc που είναι και η μεγάλη μου αδυναμία, δηλ. να δουλεύω με μικρά παιδιά.

Δυο λόγια για το Θάνος

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Θάνους για την συνεργασία που είχαμε. Πέρυσι όταν πήγα είχαμε βάλει στόχο την 7η θέση την οποία και κατακτησαμε. Φέτος παρά τις σοβαρές αποχωρήσεις που είχαμε (Τρακελης και Σπανός) βαλαμε σαν στόχο πάλι την 7η θέση ( πράγμα πολύ δύσκολο) την οποία αυτή την στιγμή η ομάδα την κρατάει. Να ευχαριστήσω επίσης τους παίκτες για την άψογη συνεργασία που είχαμε και τους εύχομαι καλή συνέχεια στην ζωή τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.