Διακοπές Ρεύματος Παρασκευή και Σάββατο

0
Από το ΔΕΔΔΗΕ πληροφορούμαστε για τις επικείμενες διακοπές ρεύματος που έχουν προγραμματιστεί για τις πρώτες δύο ημέρες του Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί διακοπή διάρκειας έξι ωρών σε όλη τη βορειοανατολική πλευρά του νησιού. Η διακοπή θα επηρεάσει τα χωριά Πλάκα και Παναγιά καθώς και τις περιοχές της Νεφτίνας, της Σαράβαρης και του Αγ. Αλέξανδρου. Η διάρκεια είναι από τις 08.00 έως τις 14.00.

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου διακοπή ρεύματος θα έχει και η Καλλιθέα. Μικρότερης διάρκειας, καθώς αναμένεται να ξεκινήσει στις 11.00 και να κρατήσει έως τις 14.00

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.