Διακοπές ρεύματος Πέμπτη (7/2) και Παρασκευή (8/2)

0
Από το ΔΕΔΔΗΕ πληροφορούμαστε για τις επικείμενες διακοπές ρεύματος που έχουν προγραμματιστεί για την Πέμπτη 07/02 και την Παρασκευή 08/02.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη θα σημειωθεί διπλή διακοπή ρεύματος σε όλη την περιοχή από τα Θέρμα έως τον Άγιο Δημήτριο. Η πρωϊνή πρώτη διακοπή θα διαρκέσει από τις 08.00 ως τις 08.30. Η δεύτερη διακοπή θα σημειωθεί μεσημεριανές ώρες και θα είναι πάλι μικρής διάρκειας (13.30 – 14.00).

Για την Παρασκευή μια ακόμη προγραμματισμένη διακοπή αφορά τα χωριά της βορειοανατολικής Λήμνου (Πλάκα και Παναγιά) καθώς και τις περιοχές του Αγ. Αλέξανδρου, της Νεφτίνας και της Σαράβαρης. Η διακοπή ρεύματος θα ξεκινήσει στις 08.00 και θα ολοκληρωθεί στις 13.00.

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Από το ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.