ΣΥΜ.Π.ΑΝ: Γενική συνέλευση και ανάδειξη των υποψηφίων την Κυριακή 10 Φλεβάρη.

0
Με κάλεσμα προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αλλά και τους πολίτες της Λήμνου, η κίνηση πολιτών Συμμαχία Παλλημνιακής Ανάπτυξης μας ενημερώνει για τη γενική συνέλευση από την οποία θα προκύψουν τόσο ο επικεφαλής όσο και μέρος των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων καθώς και εκείνων που θα διεκδικήσουν τα τοπικά συμβούλια.

Δείτε το κάλεσμα


Η Κίνηση Πολιτών «Συμμαχία Παλλημνιακής Ανάπτυξης» προσκαλεί όλους τους Λημνιούς στη Γενική Συνέλευση του Νησιού, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 12.00 μ.μ. στο κέντρο «Λόφος» στην Ατσική.
Κατά τη Γενική Συνέλευση θα εκλεγεί ο υποψήφιος Επικεφαλής και μέρος των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού ΣΥΜ.Π.ΑΝ, ο οποίος θα διεκδικήσει τη Νέα Δημοτική Αρχή της Λήμνου. Υποψηφιότητες για τη θέση του Επικεφαλής του συνδυασμού, για τις θέσεις των Δημοτικών Συμβούλων καθώς και για τις Κοινότητες, θα γίνονται δεκτές με γραπτή αίτηση προς τη Γραμματεία ως και το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 10.00 μ.μ. 
Δικαίωμα του εκλέγειν έχουν όσοι θα έχουν υπογράψει την Διακήρυξη της Κίνησης ως και το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, ώρα 10.00 μ.μ.
Για πληροφορίες και διευκρινήσεις : 6978690683

Δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής υπογραφής (εδώ)
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.