Αγώνες Δρόμου στο Κοντοπούλι την Κυριακή

0
Αγώνες δρόμου προγραμματίζονται για το πρωί της Κυριακής 17 Φλεβάρη στο Κοντοπούλι στις 10.30. Οι “Αναπτυξιακοί Αγώνες Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος” όπως αποκαλούνται αποτελούν μια πρωτοβουλία της Επιτροπής Αθλητικού Σχεδιασμού του Σ.Ε.Γ.Α.Σ (Τομέας Ανάπτυξης).

Οι αθλητικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Κοντοπούλι συνδιοργανώνονται από τον Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Λέσβού, τον αθλητικό όμιλο Ηφαιστία και το Δήμο Λήμνου καθώς επίσης και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Οι αγώνες αυτοί αποτελούν κομμάτι μιας προσπάθειας που καταβάλλει ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ αποσκοπώντας στην καταξίωση του θεσμού τα επόμενα χρόνια.

Στόχος είναι να αποτελέσουν ένα σημείο αναφοράς τόσο για την αναβάθμιση και γεωγραφική ανάπτυξη των αγώνων σε ανώμαλο έδαφος, όσο και ως αγωνιστική ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους δρομείς εν όψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος αλλά και των αγώνων κλειστού και ανοικτού στίβου.

Συν τοις άλλοις αθλητικά δρώμενα σαν κι αυτό μπορούν να καταστούν αφορμή για την προσέλκυση νέων παιδιών στα αθλητικά σωματεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.