Μύρινα: Νέες συνδέσεις στο δίκτυο αποχέτευσης στην περιοχή Σούμπρα

0
Η σύνδεση τμημάτων στο δίκτυο αποχέτευσης της Μύρινας συνεχίζεται  και σταδιακά θα μπορούν να συνδέονται ακίνητα με τον κεντρικό αγωγό.
Για το επόμενο διάστημα μπορούν να συνδέονται τα ακίνητα  που βρίσκονται σε τμήματα της περιοχής Σούμπρα, συγκεκριμένα στην οδό: 1.Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Οι ενδιαφερόμενοι που τα ακίνητά τους βρίσκονται στην ανωτέρω οδό θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέχρι στις 08/03/2019  στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου (Δ/νση Περιβάλλοντος-Τμήμα Υδρευσης-Αποχέτευσης) Πλατεία ΟΤΕ 1ος όροφος τηλ. επικοινωνίας 22540-26650, τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 08.30΄π.μ μέχρι  13.30΄μ.μ. (Πλατεία ΟΤΕ-Παπουτσίδειο κτίριο 1ος όροφος-γραφείο 1). Η σύνδεση των οικιών θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σε διάστημα δύο (2) μηνών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης με καταληκτική ημερομηνία μέχρι 10/05/2019.
Τα δικαιολογητικά  που θα πρέπει να υποβληθούν είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου  http://www.limnos.gov.gr καθώς στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.
ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥΣ .
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.