Τίτλοι τέλους από τον Καρβέλλη στο πάγκο του Διαγόρα.

0
Με μια απρόσμενη απόφαση, ο βοηθός του Βαγγέλη Κουκάκη στον πάγκο του Διαγόρα, Χαράλαμπος Καρβέλλης, μας ενημερώνει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την αποχώρηση του από τον πάγκο του Διαγόρα.

Επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και με ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς την ομάδα του Διαγόρα, ο Μπάμπης Καρβέλλης, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον πάγκο της ομάδας σε κλίμα συγκίνησης και σεβασμού.

Φεύγω ως πρωταθλητής


Υποχρέωση μου να ευχαριστήσω και δημόσια την ομάδα του Διαγόρα τους παίκτες τον πρόεδρο και Συμβούλιο. Ένας πρόεδρος που δεν υπάρχει ένας άνθρωπος εξαιρετικός που ο Διαγόρας είναι το τρίτο του παιδί με όλη την σημασία της λέξεως και τον ευχαριστώ για όλα. Αποχωρώ ως πρωταθλητής γεμάτος ποδόσφαιρο και το οφείλω στον συνεργάτη μου Βαγγέλη αλλά και στους φίλους μου-ποδοσφαιριστές της ομάδας. Παιδιά με χαρακτήρα ήθος και ταπεινότητα σε ότι έχουν καταφέρει και σε ότι έχουν κατακτήσει μέχρι τώρα. Ποδοσφαιριστές που θα ήθελε οποιοσδήποτε προπονητής να έχει στο ροστερ του. Σας ευχαριστώ για όλα και θα είστε για πάντα στην καρδιά μου. Εύχομαι υγεία σε όλους που είναι το σημαντικότερο και περισσότερες επιτυχίες και ομαδικά και ατομικά

Τι απαντά ο πρόεδρος του Διαγόρα, Π.Τριανταφύλλου

Πριν δυο χρόνια ξεκινήσαμε όλοι μαζί, με το Βαγγέλη, το Μπάμπη και όλα τα παιδιά, να συνεχίσουμε ένα όμορφο παραμύθι που ήταν η καταξίωση στο λημνιακό ποδόσφαιρο και η συνέχεια των βάσεων του Κώστα Ψυρούκη.

Το παραμύθι πέρσι ήταν το πιο όμορφο απ όλα και αυτό οφείλεται στο Βαγγέλη, το Μπάμπη,το προπονητικό τιμ και το “τρίτο” μου παιδί…τους ποδοσφαιριστές.

Θέλω να ξαναζήσω αυτό το όμορφο παραμύθι αφού όμως ευχαριστήσω το Μπάμπη τον Καρβέλλη μέσα από την καρδιά μου και να πω σε όλους που απαρτίζουν την οικογένεια του Διαγόρα ότι μετά από μια μπόρα που σίγουρα δοκιμάζονται οι αντοχές μας, θα έρθουν καλύτερες μέρες.

Εμείς συνεχίζουμε γιατί τα όνειρα μας τα χτίζουμε και τα προστατεύουμε εμείς από τα κάστρα των αντοχών μας.

Ευχαριστούμε για όλα Μπάμπη

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X