Διακοπές ρεύματος σε Μύρινα και Βίγλα

0
Διακοπές ρεύματος ανακοινώθηκαν για την Κυριακή 17 και τη Δευτέρα 18 Μαρτίου από το Πρακτορείο ΔΕΔΔΗΕ Λήμνου. Οι επικείμενες διακοπές οφείλονται σε τεχνικές εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης του δικτύου.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν δύο διακοπές ρεύματος που αφορούν τη Μύρινα. Η πρώτη για την περιοχή του Ανδρωνίου, διάρκειας 2 ωρών, από τις 8.00 έως τις 10.00 πμ. Η δεύτερη αφορά στην περιοχή του πρώην Εκκοκκιστηρίου από τις 8.00 έως τις 12.00πμ.

Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί εξάωρη διακοπή ρεύματος στη Βίγλα, στην περιοχή του ΧΥΤΑ. Η διακοπή της παροχής θα ξεκινήσει στις 8.00πμ και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στις 14.00.

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.
Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.
Από το ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X