Γιορτή του Αθλητισμού στο Κοντοπούλι.

0

Η πλατεία ήταν γεμάτη

Γεμάτη ζωντάνια ήταν σήμερα το πρωί, η πλατεία του Κοντοπουλίου- κάτι που δε συνηθίζουμε εύκολα σε χωριά μακριά από την πρωτεύουσα ειδικά τη χειμερινή περίοδο-από μικρούς και μεγάλους, αθλητές και γονείς στο πλαίσιο των Αναπτυξιακών Αγώνων σε Ανώμαλο έδαφος, υπό την αιγίδα ΕΑΣ Σέγας Λέσβου, του ΑΟ Ηφαιστία, του Δήμου Λήμνου και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Μάθημα συναδελφικότητας-αλληλεγγύης από τα παιδιά

Ανεξάρτητα από την κατάταξη που έλαβε ο κάθε αθλητής και αθλήτρια, αυτό που έμεινε σε όσους βρέθηκαν στην πλατεία του Κοντοπουλίου, ήταν η γενικότερη ατμόσφαιρα συναδελφικότητας και αλληλεγγύης, μεταξύ των αθλητών, που αποτυπώθηκε έντονα στα χειροκροτήματα κατά την απονομή των διπλωμάτων και των μεταλλίων.

Τέτοιες εικόνες είναι που τιμούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό στην πράξη και δε συναντάμε εύκολα στυην αθλητική καθηερινότητα.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους προπονητές και τα σωματεία που παράγουν ένα τόσο σημαντικό έργο αλλά και στους γονείς που «σπρώχνουν» τα παιδιά τους στον αθλητισμό.

Πρωταγωνιστές πάντα θα είναι οι αθλητές και οι αθλήτριες που καταβάλλουν αρκετά μεγάλη προσπάθεια και βλέπουν τον αθλητισμό ώς ένα βασικό κομμάτι στη ζωή τους.

Για φωτογραφικό υλικό επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook.

Διαβάστε επίσης

Αγώνες Το Πρωί, Γιορτή Το Βράδυ!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X