Έξι νέες υποψηφιότητες, ανάμεσα και μία στη Λήμνο, για το συνδυασμό Καλογήρου

0
Ο συνδυασμός «Εμείς για το Αιγαίο» με επικεφαλής τη Χριστιάνα Καλογήρου, ανακοινώνει τους εξής υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους:
Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου:

Αντώνης Κελαϊδίτης. Επιχειρηματίας στον τομέα του τουρισμού. Γεννήθηκε το 1975, ζει και δραστηριοποιείται στην Πέτρα Λέσβου. Είναι Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητα Πέτρας. Επίσης, είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Εμποροβιοτεχνών Πέτρας και ταμίας του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Αυτοκινήτων Λέσβου. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πέτρας.

Ραχάνης Στρατής. Οικονομολόγος. Γεννήθηκε το 1955 στον Παπάδο της Γέρας. Υπηρέτησε: Επί μία δεκαετία οικονομικός υπεύθυνος στο ΕΛΚΕΠΑ (Ελληνικό Κέντρο Παραγωγικότητας). Στέλεχος στον ΟΑΕΔ. Μέλος της Ομάδας Διαχείρισης του πρώτου Leader  Λέσβου (1992-1996). Προϊστάμενος μονάδας ελέγχου στη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Επί σειρά ετών εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γέρας. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παπάδου.

Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου:

Αθηνά Σαλβαρά- Γραγρά. Συνταξιούχος φαρμακοποιός, απόφοιτος του ΕΚΠΑ. Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη και από το 1961 ζει και δραστηριοποιείται στη Λήμνο, όπου διατηρούσε ιδιωτικό φαρμακείο επί 35 χρόνια. Είναι παντρεμένη με τον συνταξιούχο οδοντίατρο Γιώργο Γραγρά. Έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο μετά τη μεταπολίτευση στον Δήμο Μύρινας. Επί σειρά ετών διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Λήμνου. Για δέκα χρόνια ήταν γενικός γραμματέας του περιφερειακού τμήματος Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Έχει αναπτύξει σημαντική κοινωνική δράση στο νησί. Ίδρυσε και επόπτευσε τη λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου του Ερυθρού Σταυρού, ενώ μέχρι προσφάτως ήταν η υπεύθυνη φαρμακοποιός του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Λήμνου. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λήμνου και πρόσφατα επανεκλέχθηκε.

Περιφερειακή Ενότητα Σάμου:

Ανεζινιώ (Τζένη) Σταμούλη. Γεννήθηκε το 1977 στον Μαραθόκαμπο της Σάμου. Πολιτισμολόγος με εξειδίκευση στη διαχείριση πολιτισμού (Msc). Επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης. Συνεργάτης των ΕΛΤΑ για την ευρύτερη περιοχή του Μαραθόκαμπου. Είναι εκλεγμένη τοπική σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα του Μαραθόκαμπου του Δήμου Σάμου.  

Περιφερειακή Ενότητα Χίου – Ψαρών:

Γαρυφαλλιά Βρατσάνου. Εστιάτορας. Γεννήθηκε το 1956 στα Ψαρά όπου ζει και εργάζεται. Έχει διατελέσει μέλος του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Κωνσταντίνος Κανάρης».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X