Σαράντης Πανταζής: «Το ήθος και η αξιοπρέπεια δεν απειλούνται, δεν εκβιάζονται και δεν εξαγοράζονται.»

0
Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση, ο τέως Αντιδήμαρχος και μέλος της παράταξης ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΛΗΜΝΟ, Σαράντης Πανταζής γνωστοποίησε την ανεξαρτιτοποίηση του ρίχνοντας ευθείες βολές προς το Δήμαρχο, Δημήτρη Μαρινάκη.

Η ανακοίνωση

Κύριε Πρόεδρε

Μετά την αναιτιολόγητη απαλλαγή μου από τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Μούδρου δηλώνω ότι:

Αποχωρώ από την παράταξη «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΛΗΜΝΟ» και παραμένω πλέον ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος του δημοτικού Συμβουλίου.

Διαπιστώνω ότι οι ενέργειες και οι πρακτικές του Δημάρχου αλλά και ελαχίστων δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας, απέχουν δραματικά από τις προεκλογικές μας διακηρύξεις.

Η παράταξη που μαζί φτιάξαμε, καπελώθηκε από τους εξουσιομανείς που επιδόθηκαν σε μια προσπάθεια εκπλήρωσης των ονείρων τους καθώς και σε μια ρουσφετολογική πρακτική προς ικανοποίηση των επιδιώξεων τους.

Ο Δήμαρχος φάνηκε αδύναμος να πάρει θέση σε αυτούς τους κόλακες.

Το ήθος και η αξιοπρέπεια ούτε λασπώνονται ούτε απειλούνται ούτε εκβιάζονται ούτε εξαγοράζονται.

Τι απάντησε ο Δήμαρχος

Χωρίς να θέλει να δώσει περαιτέρω έκταση στο ζήτημα ο Δήμαρχος Λήμνου Δημήτρης Μαρινάκης επέμεινε στη θέση για δυσαρμονία ως προς τη συνεργασία των δυο αντρών.

Να θυμίσουμε ότι ο τέως Αντιδήμαρχος, κ.Πανταζής παρευρέθηκε στην παρουσίαση του συνδυασμού Η Λήμνος Μπροστά κάτι που όπως φάνηκε ενόχλησε το Δήμαρχο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X