Χριστόφας: Ανακοίνωση νέων υποψηφίων σε Λήμνο και Σάμο

0
Ο συνδυασμός «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο» με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Παναγιώτη Χριστόφα ανακοινώνει δύο νέους υποψήφιους για την Λήμνο και δύο για τη Σάμο.
Λήμνος

Ο Μουστάκας Γαρόφαλλος, είναι μόνιμος υπαξιωματικός στην πολεμική αεροπορία. Έχει ασχοληθεί από μικρή ηλικία με τον στίβο και το ποδόσφαιρο ως αθλητής και πλέον είναι προπονητής σε ομάδες της Λήμνου. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη.

Η Παλαμιδά Αδαμαντία είναι συνταξιούχος τραπεζική υπάλληλος. Έχει διατελέσει διευθύντρια υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδας στην Αθήνα και ζει μόνιμα στα Τσιμάνδρια Λήμνου.

Σάμος

Η Δημητρέλια Ειρήνη εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος και παράλληλα σπουδάζει για την ειδικότητα διασώστης/πλήρωμα ασθενοφόρου.

Ο Σκρίνος Αλέξανδρος (Αλεξανδρής) συνταξιούχος εκπαιδευτικός, πτυχιούχος των ΚΑΤΕΕ (ανωτέρα σχολή στελεχών επιχειρήσεων), της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Μυτιλήνης και του Παιδαγωγικού Τμήματος του ΕΚΠΑ. Έχει διατελέσει, κοινοτικός σύμβουλος Μαραθόκαμπου, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου, μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαραθόκαμπου, Πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου Κέρκης Μαραθόκαμπου, μέλος του ΔΟΠΟΝΑΣ Δήμου Σάμου, προϊστάμενος σχολείων και διευθυντής του δημοτικού σχολείου Σάμου. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X