Το Σάββατο 11 Μαΐου η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης

0
Πρόσκληση στους πολίτες για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση το Σάββατο 11/05, απευθύνουν η Λαϊκή Συσπείρωση και η Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι επικεφαλής υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, τόσο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Σταύρος Τάσσος όσο και ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Μαδυτινός.
Ομιλία θα πραγματοποιήσει επίσης ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Μιχάλης Σοφικίτης. Θα ακολουθήσει τέλος η παρουσίαση των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Περιφέρεια, Δήμο αλλά και στις τοπικές κοινότητες Μύρινας, Κάσπακα, Ατσικής και Ρωμανού.
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΗΜΝΟΥ και η Τομεακή Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ, σας καλούμε στην κεντρική προεκλογική μας συγκέντρωση που θα γίνει το Σάββατο 11 Μαΐου 2019, στις 8.30 το βράδυ, στη Μύρινα, στο ξενοδοχείο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ.
Θα μιλήσουν :
  • Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Μιχάλης Σοφικίτης, Ταξίαρχος εν αποστρατεία, ιδρυτικό μέλος της Κίνησης για την Εθνική Άμυνα.
  • Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, Σταύρος Τάσσος, βουλευτής νομού Λέσβου του ΚΚΕ, πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ).
  • Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λήμνου με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, Κώστας Μαδυτινός, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος, μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Κάσπακα, πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Λήμνου της ΑΔΕΔΥ, πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λήμνου.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΠΕΙΡΩΣΗΣ στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στο Δήμο Λήμνου και στις Τοπικές Κοινότητες Μύρινας, Κάσπακα, Ατσικής και Ρωμανού.
Μύρινα 6-5-2019
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X