Συμπαράταξη Πολιτών: “Να πάρει θέση ο κ. Μουτζούρης για τα ακροδεξιά fakenews”

0
Για ψηφοθηρία κατηγορεί η περιφερειακή παράταξη “Συμπαράταξη Πολιτών” τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με το συνδυασμό “Άλμα Ανάπτυξης” του Κώστα Μουτζούρη, Άρη Χατζηκομηνό, η Συμπαράταξη πολιτών με επικεφαλής το Γιάννη Σπιλάνη.

Διαβάστε την ανακοίνωση

Στον χορό  των Fake news με στόχο την ψηφοθηρία ενόψει εκλογών , πρόσθεσε χτες την δική του συμβολή ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Κώστα Μουτζούρη , Άρης Χατζηκομνηνός.

Με το γνωστό κόλπο του «κάπου πήγα , κάποιον είδα, κάτι μου είπε να σας πω» ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα «μαντάτα»,  για δημιουργία νέου Hotspot στη δυτική Λέσβο , όταν κατά επανάληψη έχει τονιστεί από όλα τα αρμόδια χείλη, ότι τέτοια προοπτική δεν υφίσταται, ούτε ως σκέψη.

Είναι γνωστές οι απόψεις του κ. Χατζηκομνηνού από το αυτοδιοικητικό του παρελθόν, -«α ρε Κασιδιάρης που σας χρειάζεται» δήλωνε- όπως και άλλων υποψηφίων του  «ανεξάρτητου» κ . Μουτζούρη , τον οποίο καλούμε να πάρει ξεκάθαρη θέση , για αυτές τις μορφές καθώς και τις πηγές παραπληροφόρησης.

Το ανέκδοτο λοιπόν περί ανεξαρτησίας του κ. Μουτζούρη και του συνδυασμού του,  κάπου εδώ τελειώνει . Ο κ . Μουτζούρης και ο συνδυασμός του , όχι μόνο δεν είναι ανεξάρτητος , αλλά αντίθετα είναι χειροπόδαρα δεμένος , από όσους το προηγούμενο διάστημα , εξέφραζαν ακραίες θέσεις , μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Τα νησιά μας δεν έχουν ανάγκη , ούτε την ανικανότητα, της κυρίας Καλογήρου , ούτε  τον διχαστικό λόγο που εκφράζουν τα στελέχη του κ . Μουτζούρη.

Για αυτό οι νησιώτες  στηρίζουν την Συμπαράταξη Πολιτών Βορείου Αιγαίου που θα οδηγήσουν τα νησιά μας, στο δρόμο της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης που έχουν ανάγκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X