Διακοπές ρεύματος Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο

0
Προσωρινές διακοπές ρεύματος έχει προγραμματίσει το Πρακτορείο ΔΕΔΔΗΕ Λήμνου για το τριήμερο Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο σε τμήματα του δικτύου λόγω εκτέλεσης τεχνικών εργασιών.

Αναλυτικά, την Πέμπτη θα σημειωθεί διακοπή στην περιοχή του Κέρους μεταξύ 08.00 και 14.00. Η διακοπή ρεύματος αφορά το τμήμα που βρίσκεται το κάμπινγκ του Κέρους και το αντλιοστάσιο.

Την Παρασκευή τα συνεργεία θα εργαστούν στη δυτική Λήμνο και συγκεκριμένα χωρίς ρεύμα θα μείνει η περιοχή από το εργοστάσιο της ΔΕΗ ως τον Κάσπακα από τις 08.00 έως τις 14.00.

Το Σάββατο τέλος, τρίωρη διακοπή ρεύματος από τις 08.00 ως τις 11.00 θα σημειωθεί στο Φαναράκι στο Μούδρο.

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.
Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.
Από το ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X