Πρώτο βραβείο για το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου στο Μεσογειακό Διαγωνισμό διηγήματος

To Πρώτο Βραβείο απέσπασε η μαθήτρια του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου Πηνελόπη-Κωνσταντίνα Τραμουντάνη στο Μεσογειακό Διαγώνισμό διηγήματος, προσθέτοντας ακόμα μια διάκριση στην "τροπαιοθήκη" του σχολείου.

0
Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διευθύντρια του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου, κα.Φωτοπούλους για το βραβείο που απέσπασε η μαθήτρια της Β’Γυμνασίου, Πηνελόπη-Κωνσταντίνα Τραμουντάνη στο Μεσογειακό Διαγωνισμό Διηγήματος.

Το Πρώτο Βραβείο απέσπασε η Πηνελόπη-Κωνσταντίνα Τραμουντάνη, μαθήτρια της Β΄ Γυμνασίου του σχολείου μας, στον Μεσογειακό Διαγωνισμό διηγήματος «Rooted Everyday» στην κατηγορία γυμνασίων και ο οποίος ήταν ανοιχτός σε μαθητές από το νησί της Λήμνου στην Ελλάδα, τις περιοχές Dehesa στην Ανδαλουσία και Εξτρεμαδούρα της Ισπανίας, τον Υψηλό Άτλαντα στο  Μαρόκο και το Όρος Σουφ του Λιβάνου.

Ο διαγωνισμός  διενεργήθηκε από το Μεσογειακό Ινστιτούτο για τη Φύση και τον Άνθρωπο «MedINA» , το οποίο υλοποιεί το πρόγραμμα «Terra Lemnia» και αποσκοπεί στην ανάδειξη των παραδοσιακών και αειφόρων πρακτικών του πρωτογενούς τομέα του νησιού ως μέσο διατήρησης της βιοποικιλότητας.

Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές, την υπεύθυνη Επικοινωνίας του Ινστιτούτου κα Αλεξία Ζαφειροπούλου και  τον Συντονιστή του Προγράμματος για την Λήμνο κο Κώστα Ζαφειρίου.

Συγχαρητήρια στην μαθήτριά μας και στην υπεύθυνη καθηγήτρια κα  Ζαφειρώ Χρηστίδου από ολόκληρη τη σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου!!!

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Χαριτίνη Φωτοπούλου

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X