Λέσβος: 130 συλλήψεις οδηγών χωρίς δίπλωμα

0

Τον βαθμό της ανομίας αποκαλύπτουν τα αποτελέσματα.

 

Μια χωρίς προηγούμενο ανομία επικρατούσε και φαίνεται ότι ακόμα επικρατεί στη Λέσβο, Μέχρι σήμερα από τα τραγικά περιστατικά των πέντε νεκρών δικυκλιστών σε τροχαία δυστυχήματα στα τέλη Μαΐου, σε 50 δηλαδή μέρες έχουν γίνει περισσότεροι από 1600 έλεγχοι και απεδείχθη ότι 130 συνολικά άτομα, οδηγούσαν δίκυκλα μικρού ή μεγάλου κυβισμού χωρίς την ανάλογη άδεια κυκλοφορίας. Στο σύνολο τους συνελήφθηκαν και παραπέμφθηκαν να δικαστούν.

Τα παραπάνω στοιχεία πάντως, αποδεικνύουν ότι οι έλεγχοι που το τελευταίο διάστημα γίνονται σε όλο το νησί με εντολή της τοπικής ηγεσίας της ΕΛΑΣ αλλά και Εισαγγελική εντολή, πολύ απλά όλο το προηγούμενο διάστημα και μάλιστα επί χρόνια, δε γινόταν.

Οι Μυτιληνιοί λένε ότι για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό βλέπουν αυτοκίνητα και στελέχη της Τροχαίας στους δρόμους της πόλης να κάνουν ελέγχους. Ενώ εμφανής είναι η παρουσία αυτοκινήτων της Αστυνομίας στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.
Μάλιστα οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας για συλλήψεις οδηγών δικύκλων χωρίς άδεια κυκλοφορίας στη λεσβιακή ύπαιθρο αποδεικνύουν ότι έλεγχοι στα χωριά πολύ απλά δεν είχαν γίνει ποτέ!

 

Πηγή: ΣΤΟ ΝΗΣΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X