Μαρία Κομνηνάκα: Δεδομένη η στήριξη του ΚΚΕ στα προβλήματα της Λήμνου

0

Παραθέτουμε χαιρετισμό της Μαρίας Κομνηνάκα, βουλευτή Νομού Λέσβου με το ΚΚΕ, στα πλαίσια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χθες στη Μύρινα για τα προβλήματα στο χώρο της δημόσιας υγείας στη Λήμνο.

Προς τη συντονιστική επιτροπή  φορέων Λήμνου.

Λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων στη βουλή δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ δυστυχώς στη συνάντηση. Είναι όμως δεδομένη η στήριξη του ΚΚΕ στα προβλήματα που απασχολούν το νησί της Λήμνου. Στεκόμαστε στο πλευρό σας και πιστεύω ότι θα είμαι στη διάθεσή σας σε όποια δράση θα αποφασίσετε ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε λύσεις που να εξυπηρετούν τα λαϊκά συμφέροντα των νησιωτών μας.

Επανειλημμένα το ΚΚΕ είχε προβάλει και το προηγούμενο διάστημα τα προβλήματα υποστελέχωσης του Νοσοκομείου Λήμνου και είχε διεκδικήσει την πλήρη στελέχωση με μόνιμο πλήρης απασχόλησης ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό, σύγχρονο εξοπλισμό ώστε να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όσους τις χρειάζονται. 

Στην κατεύθυνση αυτή απαραίτητο είναι να αναπτυχθούν αγώνες μέσα από τα σωματεία και τους φορείς του νησιού, να δυναμώσει η οργάνωση λαϊκών κινητοποιήσεων που να βάζουν στόχο την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών και στον τομέα της υγείας.

Το ΚΚΕ, μέσα και έξω από τη βουλή, θα σταθεί στο πλευρό των αγωνιζόμενων λαϊκών στρωμάτων.

Με εκτίμηση

Μαρία Κομνηνάκα

Βουλευτής Νομού Λέσβου του ΚΚΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X