Κλείνουν τα φώτα στο γήπεδο του Σκουτάρου Λέσβου

0

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί από την απόφαση του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Σκουτάρου Κωνσταντίνου Τρίχου να μην ανάβει τους προβολείς στο γήπεδο 5Χ5 του χωριού και να το κλειδώνει κατά τις νυχτερινές ώρες. Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγελθεί στο γήπεδο κάθε χρόνο την περίοδο αυτή διοργανώνεται άτυπο τουρνουά ποδοσφαίρου από ντόπιους νέους αλλά και τουρίστες που έρχονται για παραθερισμό.

Μέχρι και πέρσι γινόταν 3 αγώνες την ημέρα, με τον πρώτο αγώνα να ξεκινάει στις 7 το απόγευμα και τον τελευταίο να τελειώνει στις 10 και 30 το βράδυ. Φέτος δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των προβολέων του γηπέδου με αποτέλεσμα να μην μπορούν και διεξαχθούν οι αγώνες μόλις πέσει το σκοτάδι και επιπλέον το γήπεδο κλειδώνεται.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του Σκουτάρου κ.Τρίχο μας επιβεβαίωσε ότι όντως με δική του εντολή δεν ανάβουν οι προβολείς και κλειδώνεται το γήπεδο. Ο κ.Τρίχος επεσήμανε ότι για λόγους ασφαλείας δεν μπορεί να λειτουργεί το γήπεδο τις βραδινές ώρες καθώς έχει ζητηθεί από το Υπουργείο να γίνει έλεγχος όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων. Παράλληλα, τόνισε,ότι αυτό το τουρνούα δεν το διοργανώνει κάποιος επίσημος φορέας, για να λάβει την ευθύνη για τους ανθρώπους και τον χώρο την οποία ευθύνη έχει ο ίδιος, ως πρόεδρος της Κοινότητας.

 

Πηγή: ΣΤΟ ΝΗΣΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X