Παρασκευή στις 17.00 η κηδεία του Μ. Μανουσάκη

0

Την Παρασκευή 9 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Μανώλη Μανουσάκη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έδωσε μάχη απέναντι σε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο Μανώλης Μανουσάκης, υπήρξε πρόσωπο γνωστό στην κοινωνία της Λήμνου και δεν είναι λίγοι όσοι θα τον θυμούνται για την αγάπη και τη συνεισφορά του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νησιού.

Ως ποδοσφαιριστής, προπονητής και παράγοντας της ΕΠΣ Λέσβου συνεισέφερε στην υπόθεση του ερασιτεχνικού αθλητισμού με γνώμονα τις ικανότητές του, την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, συμβάλλοντας παράλληλα στην εμπέδωση του ήθους και του σεβασμού που οφείλει να διέπει τις αξίες του αθλητισμού.

Αξίες που όπως απέδειξε η ιστορία, μεταλαμπαδεύτηκαν στην προσωπικότητα του γιου του Δημοσθένη Μανουσάκη ο οποίος ακολούθησε και εξακολουθεί να διαγράφει τη δική του πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είτε ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στο παρελθόν, είτε σήμερα ως αρχηγός του Α.Ο Ηφαιστία.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Τρίαδος στη Μύρινα στις 17.00 και όπως είναι αναμενόμενο εκτός από τους συγγενείς και τους φίλους το παρόν θα δώσει και ο αθλητικός κόσμος της Λήμνου.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στη σύζυγο και στα δύο παιδιά του.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X