ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ: Ευχές σε παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς για τη νέα σχολική χρονιά

0

Στις μαθήτριες και τους μαθητές όλων των σχολείων του τόπου μας, στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, ευχόμαστε από καρδιάς καλή σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη, διάθεση συνεργασίας και στόχευση στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η πρόοδος των παιδιών μας αφορά όλους και γι’ αυτό το εκπαιδευτικό έργο πρέπει να συντελείται υπό τις κατάλληλες συνθήκες.

Στην κατεύθυνση αυτή αναγκαία είναι η αναβάθμιση του ρόλου των σχολικών επιτροπών με τη διεξαγωγή τακτικών συνεδριάσεων και τη λήψη αποφάσεων οι οποίες θα εφαρμόζονται.

Ο Δήμος οφείλει να δώσει προτεραιότητα στη λειτουργικότητα των σχολικών μας μονάδων ξεκινώντας από τη δρομολόγηση της αποκατάστασης του ιστορικού κτιρίου του Γυμνασίου Μύρινας.

Εμείς, η «ΝΙΚΗ για τη ΛΗΜΝΟ» θα συμβάλλουμε τα μέγιστα προς την κατεύθυνση αυτή στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που μας δίνει ο θεσμικός ρόλος της αντιπολίτευσης. 

Λήμνος,11-09-2019

Ελεονώρα Γεώργα

¨ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ»

Σημείωση: Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής μας καθώς και μη εκλεγμένα μας μέλη παρευρέθησαν σήμερα στις τελετές αγιασμού σε σχολεία της Μύρινας και της περιφέρειας του Δήμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X