Διακοπές ρεύματος Σάββατο, Δευτέρα και Τετάρτη (14,16,18/09)

0

Νέες προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος ανακοινώθηκαν από το ΔΕΔΔΗΕ για τις επόμενες μέρες. Αιτία η ανάγκη εκτέλεσης τεχνικών εργασιών στο δίκτυο.

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν δύο διαδοχικές διακοπές ρεύματος σε τμήματα του Μούδρου. Η πρώτη από τις 8.00 ως τις 12.30 αφορά στην περιοχή: από κατάστημα CAMPEON κ. Ασλανάνακη προς γκαράζ κ. Καλαθά, Εργατικές Κατοικίες, Άγιος Ταξιάρχης, οικία κ. Σακαλή Μίλτου ως οικία κ. Σταματέρη. Η δεύτερη από τις 13.00 ως τις 14.00 αφορά την περιοχή κάτω από το Στρατόπεδο και το Ναυτικό Σταθμό Μούδρου.

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και για μία ώρα από τις 8.00 ως τις 9.00 χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι Σαρδές. Την Τετάρτη η διακοπή ρεύματος αφορά τα χωριά Δάφνη και Κατάλακκο και την περιοχή Βουνί και θα διαρκέσει από τις 8.00 ως τις 14.00.

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.
Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X