Ο ΜΕΑΣ ΛΗΜΝΟΣ πάει Σίγρι για την παράσταση “Εχθροί εξ αίματος”

0
Η Λαϊκή Σκηνή του Μ.Ε.Α.Σ. «ΛΗΜΝΟΣ» παρουσιάζει «ΕΧΘΡΟΙ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ» ΜΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΚΑ το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στο Θέατρο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους στο Σίγρι της Λέσβου.

Η παράσταση πραγματοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος «Το Θέατρο Ταξιδεύει στην Άγονη Γραμμή», που επιχορηγεί η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και υλοποιεί η Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου.

Υπόθεση

Μετά από ένα ατύχημα ο Εγκέφαλος πέφτει σε κώμα. Τα υπόλοιπα ζωτικά όργανα, χτυπημένα κι αυτά και χωρίς ηγεσία, ορίζουν μια συνάντηση για να εκτιμήσουν την κατάσταση. Στη συνάντηση έρχονται πρώτα το Παχύ και το Λεπτό Έντερο και αρχίζουν να συζητούν για το επεισόδιο, διαφωνώντας έντονα.
Μέσα από αντεγκλήσεις, αντιπαραθέσεις και ξεκαρδιστικούς διαλόγους θα αρχίσει να αποκαλύπτεται μια άλλη πλευρά των πραγμάτων. Αθέατες πτυχές και κρυμμένα μυστικά θα βγουν στην επιφάνεια οδηγώντας την πλοκή σε ένα ευρηματικό φινάλε.
Μια εντελώς απροσδόκητη δημιουργία του Αρκά σε θεατρική φόρμα.

Παίζουν οι :
Λεπτό έντερο – Κυριάκος Δανιήλ
Παχύ έντερο – Κώστας Καραγκούνης
Δεξί Νεφρό – Τάσος Καμπάνταης

Σκηνοθεσία – Η Ομάδα (Με την καθοδήγηση του Γιώργου Καριακλή)
Σκηνικά – Γιώργος Καριακλής
Κοστούμια – Σοφία Ανδριώτου – Ουρανία Τραμοντάνη
Τεχνικός Ήχου – Έλενα Αντωνιάδου
Τεχνικός Φωτισμού – Ελένη Τσιγιάννη

Φροντιστής Σκηνής: Σούλα Καριακλή
Επιλογή Μουσικής -Ήχων – Η Ομάδα
Δημιουργία Αφίσας – Η Ομάδα

Ευχαριστούμε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου  Δάσους Λέσβου για τη φιλοξενία της παράστασης στο χώρο του. Ευχαριστούμε  επίσης τις εταιρείες  Hellenic seaways και Blue  Star Ferries για την γενναία έκπτωση στα εισιτήριά μας, βοηθώντας  μας με αυτόν τον τρόπο να ανταπεξέλθουμε  στα έξοδα του ταξιδιού μας.

Κατάλληλο για άτομα άνω των 15 ετών

Είσοδος ελεύθερη

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X