Νίκος Αναγνωστόπουλος: Με όραμα και ενθουσιασμό στα νέα του καθήκοντα.

0
Στη ραδιοφωνική αθλητική εκπομπή “Στη σέντρα” που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στο Ράδιο Άλφα, βρέθηκε ως καλεσμένος ο Πρόεδρος του Α.Ο Κάσπακα, Νίκος Αναγνωστόπουλος σε μια εφ όλης ύλης συνέντευξη για τα νέα του καθήκοντα, την πολιτική αλλά και το όραμα του για το μέλλον τόσο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου όσο και του νησιού ευρύτερα.

Ο Νικόλας, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Μύρινα, αποτέλεσε ένα από τα πρόσωπα που απασχόλησαν το δημόσιο λόγο σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού αφενός μεν από την εμπλοκή του στα πολιτικά δρώμενα και τις περιφερειακές εκλογές αλλά και την πολύ καλή εκλογική καταγραφή του αφετέρου από την ανάληψη διοικητικών καθηκόντων στο σωματείο του Κάσπακα, γεγονός που έδωσε άλλη δυναμική στο σωματείο.

Χωρίς να μασάει τα λόγια του, ο Νικόλας έδωσε επαρκείς απαντήσεις στα ερωτήματα που του τέθηκαν ενώ αναφέρθηκε σε μια σειρά ζητημάτων καταθέτοντας τη δική του οπτική.

Στα θέματα συζήτησης ήταν η εμπλοκή του στην πολιτική σκηνή του νησιού δίνοντας προοπτική στην ενασχόληση του με τα κοινά και τα επόμενα χρόνια ενώ μίλησε και για τους στόχους της ομάδας τη φετινή σεζόν, το γήπεδο του Κάσπακα αλλά και τα προβλήματα υποδομών που δυσχεραίνουν την κατάσταση στο νησί.

Ακούστε τη συνέντευξη

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X