ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ: Συνάντηση με Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου

0
Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου πραγματοποίησαν μέλη και η επικεφαλής του συνδυασμού ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ Ελεονώρα Γεώργα, στα πλαίσια της επίσκεψης Μουτζούρη στη Λήμνο.

Το πρωί της Τετάρτης 9-10-19 η Ελεονώρα Γεώργα και τα μέλη, αιρετά και μη, του αυτοδιοικητικού συνδυασμού “ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ” Βασίλειος Κριθαρέλλης, Αλέξανδρος Καφαλτής, Κάτια Χάρου και Νεκτάριος Ορφανίδης πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κο Κώστα Μουτζούρη.

Μετά τις ευχές για καλό, παραγωγικό έργο και λαμβάνοντας υπόψην το σημαντικό ρόλο του Β βαθμού αυτοδιοίκησης, τονίστηκε η ανάγκη να υπάρξει προγραμματισμός με ρητές τις προτεραιότητες και χρονοδιάγραμμα των στόχων για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Περιφέρεια και Δήμος πρέπει να συνεργαστούν στενά για την προαγωγή των ζητημάτων που απασχολούν τον τόπο και ζητούν επίλυση.

Εν συνεχεία, μετά από πρόσκληση του Περιφερειάρχη, η Ελεονώρα Γεώργα έλαβε μέρος στη συνάντηση εργασίας που είχαν Περιφέρεια και Δήμος με αντικείμενο τα έργα που πρέπει να τεθούν σε προτεραιότητα, την πηγή χρηματοδότησης, τις ιδιαιτερότητες που καθένα εμφανίζει, το στάδιο ωρίμανσής τους. Κοινός τόπος υπήρξε η στόχευση στην εκπόνηση μελετών ως βάση για τη δρομολόγηση των έργων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X