340.000 ευρώ στην αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων στη Λήμνο

Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την αποδοχή της πίστωσης ύψους 340.000 για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στη Λήμνο

0
Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης, ο Δήμος Λήμνου αποδέχεται πίστωση συνολικής αξίας 300.000 για εκτέλεση της πράξης «Εκσυγχρονισμός-βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου Μύρινας » καθώς επίσης και 37.000 ευρώ για εκτέλεση της πράξης «Προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικής εξέδρας αθλητικών εγκαταστάσεων Τ.Κ. Κοντιά».

Οι δυο αυτές πράξεις αναφέρονται αναλυτικά στον πίνακα του Παραρτήματος ΙΙ της ανωτέρω απόφασης της ΟΤΔ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΛΗΜΝΟΥ Α.Ε. – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ –«ΑΝΕΛ ΑΕ», στη Δράση 19.2.4.2 «(7.4/6B).

Πιο συγκεκριμένα, σε σχέση με το Δημοτικό Στάδιο Μύρινας αποφασίστηκε τόσο η βελτίωση του αγωνιστικού χώρου για να μπορεί να φιλοξενεί ποδοσφαιρικούς αγώνες όσο και αυτή του ταρτάν που θα συμβάλλει στην περεταίρω ανάπτυξη του στίβου ενώ προβλέπεται ένα μεγάλο ποσό για την αγορά εξοπλισμού.

Αξίζει να τονίσουμε ότι αυτό το έργο είναι απαραίτητο αν θέλουμε να φιλοξενούμε στη Λήμνο διοργανώσεις με μεγάλη εμβέλεια κάτι που θα οφελήσει και τα Λημνιά σωματεία που μετακινούνται συνέχεια.

μεταλλική εξέδρα στον Κοντιά

Μεταλλικλη εξέδρα χωρητικότητας 200 ατόμων θα αποκτήσει το Δημοτικό Γήπεδο του Κοντιά, με συνολική αξία 37.000 ευρώ.

Ένα τέτοιο έργο ήταν απαραίτητο μιας και θα δώσει νέα πνοή στην τοπική κοινότητα του Κοντιά αφού οι θεατές θα είναι σε θέση να παρακολουθούν πιο εύκολα τα παιχνίδια που φιλοξενούνται στο συγκεκριμένο αγωνιστικό χώρο ενώ αυτό θα έχει επίδραση και στην ομάδα του Φιλοκτήτη αφού θα έχει πλεον τη δυνατότητα να κόβει και εισιτήρια στα εντός έδρας παιχνίδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X