Δράσεις για τον καρκίνο του μαστού 4-8 Νοεμβρίου στη Λήμνο

0

Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λήμνου διοργανώνει από τις 4 έως τις 8 Νοεμβρίου σειρά δράσεων ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Λήμνου, το γυμναστήριο Oxyzen, τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», τον σύλλογο στήριξης ασθενών που πάσχουν από νεοπλασματική νόσο «Ευ ζω με τον καρκίνο», την Πανελλήνια Εταιρεία Πρόληψης για τον Καρκίνο «Στόχος-πρόληψη» και τον όμιλο εθελοντών κατά του καρκίνου «ΑγκαλιάΖω».

Το πρόγραμμα των δράσεων είναι το εξής:

ΔΩΡΕΑΝ  ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

Τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 από τις 18:00-20:00,  θα παραβρίσκεται  εθελοντικά στον χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου ιατρός γυναικολόγος , με σκοπό την ενημέρωση  για θέματα που απασχολούν τις γυναίκες (μέθοδοι αντισύλληψης, πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, τοκετός). Η συγκεκριμένη  δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον κ. Χαραλαμπίδη Γ. Χαρίλαο-Μαιευτήρα-Γυναικολόγο-Στρατιωτικό Ιατρό.

Για περισσότερες πληροφορίες  καθώς και ραντεβού μπορείτε να καλείτε τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου από της  08:00-15:00 στο τηλέφωνο 22540-29111. 

ΓΥΜΝΑΣΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ!

Σε συνεργασία με την Πανελλήνια Εταιρεία Πρόληψης για τον Καρκίνο «Στόχος-Πρόληψη» και το Γυμναστήριο Oxyzen, συμμετέχουμε στην πιο γνωστή  καμπάνια ενημέρωσης για την πρόληψη του  καρκίνου του μαστού. Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 από το πρωί μέχρι το βράδυ, σας περιμένουμε εσάς και τους φίλους σας, με δωρεάν συμμετοχή σ’ όλα τα ομαδικά προγράμματα. Το γυμναστήριο θα παραμείνει ανοιχτό στην διάθεσή σας καθόλη την διάρκεια της ημέρας και σας παροτρύνουμε να φορέσετε τα αθλητικά σας ρούχα. Ελάτε, να γυμναστούμε για να μεταδώσουμε με την σειρά μας το αισιόδοξο μήνυμα της πρόληψης. #Limnosthinkpink

ΧΑΡΙΣΕ  ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ  ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» συμμετέχουμε στο πρόγραμμα δωρεάς μαλλιών «ΧΑΡΙΣΕ ΔΥΝΑΜΗ». Σας καλούμε, να χαρίσετε λίγη από τη δύναμη των μαλλιών σας, σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιείται στον χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου από τις 4/11  έως 8/11, ώρες 09:00-14:00. 

Πληροφορίες :

Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Λήμνου, Λεωφόρος Δημοκρατίας 65, τηλ 22540-29111

email: [email protected] 

Υπεύθυνη: Ελένη Καραγιαννάκη, Κοινωνική Λειτουργός

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X