Συμπαράσταση στον αγώνα για το Νοσοκομείο Λήμνου από τη Σάμο

0
Ψήφισμα συμπαράστασης από τους εργαζόμενους στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου στον αγώνα για το Νοσοκομείο Λήμνου, με αφορμή τη σημερινή κινητοποίηση διαμαρτυρίας στα πλαίσια στάσης εργασίας σε νοσοκομεία της χώρας.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γ.Ν. Σάμου χαιρετίζει το Σωματείο των Εργαζομένων του Νοσοκομείο της Λήμνου, όλους τους Υγειονομικούς και γενικότερα όλο τον λαό της Λήμνου, που για άλλη μία φορά κινητοποιείται διεκδικώντας το αυτονόητο, την στελέχωση του Νοσοκομείου με προσωπικό όλων των κλάδων και όλων των ειδικοτήτων, την επαρκή χρηματοδότηση από το κράτος και την ανάπτυξη της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, ώστε να υπάρχει πρόσβαση, όταν υπάρχει ανάγκη όλων των κατοίκων του νησιού μας στο δημόσιο και δωρεάν σύστημα, το οποίο πρέπει να είναι στελεχωμένο και εξοπλισμένο.
Γιατί εμείς δεν βολευόμαστε με λιγότερο ουρανό. Δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα μας ως την τελική νίκη, Δεν θα τους επιτρέψουμε να βάζουν τις ζωές μας στο ζύγι, δηλαδή κόστος-όφελος. Κόστος για αυτούς η υγεία του λαού, όφελος για τα μεγάλα διαγωνιστικά κέντρα και τους μεγαλοκλινικάρχες. Παλεύουμε και διεκδικούμε: την πλήρη κάλυψη των λαϊκών αναγκών σε υγεία και πρόνοια. Για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας. Για μόνιμη και σταθερή εργασία με πλήρη δικαιώματα για όλους τους εργαζομένους . Για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Σταμάτης Φιλιππής

Η Γραμματέας Παναγιώτα Λακογιάννη

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X