Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Κάσπακα

0
Με ανακοίνωση που εξέδωσε αυτή την ώρα η διοίκηση του Κάσπακα επέλεξε να εκφράσει τα παράπονα της για τη σημερινή διαιτησία στην αναμέτρηση με το Διαγόρα.

Στην ανακοίνωση γίνεται σαφές από τους ιθύνοντες του Κάσπακα ότι οι απαιτήσεις τους από τη διαιτησία είναι υψηλές εκφράζοντας ταυτόχρονα, την εμπιστοσύνη στους διαιτητές ενώ αφήνει υπονοούμενα για τη σημερινή διαιτησία χωρίς να κάνει ξεκάθαρο αν ισχυρίζεται προσπάθεια αλλοίωσης αποτελέσματος.

Διαβάστε την ανακοίνωση

 

Η ομάδα μας στην σημερινή αναμέτρηση με τον Διαγόρα Σαρδών γνώρισε την ήττα με τελικό σκορ 1 – 2 . Ένα δυνατό παιχνίδι, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με την ομάδα μας να είναι ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Η ομάδα μας μετά και από αυτήν την αναμέτρηση βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς.
Σε αυτό το σημείο, όπως όταν εκφράζουμε την ικανοποίησή μας και δίνουμε συγχαρητήρια σε καλές διαιτησίες , οφείλουμε να εκφράσουμε και τα παράπονα μας στις κακές διαιτησίες, όπως την σημερινή.
Ας ελπίσουμε ότι η σημερινή αντιμετώπιση που είχαμε σαν ομάδα ήταν ένα τυχαίο γεγονός και ότι εκείνοι που πρέπει , θα λάβουν τα μέτρα τους , ώστε οι πρωταγωνιστές των αγώνων, να είναι οι ομάδες και μόνο αυτές.
Πιστεύουμε στους διαιτητές της Λήμνου και στις δυνατότητες τους και γι’αυτό το λόγο έχουμε ενδεχομένως και υψηλές απαιτήσεις από αυτούς.
Είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια προάσπισης του προϊόντος που λέγεται ποδόσφαιρο και ελπίζουμε να μην επανέλθουμε με αναφορά μας σε ανάλογο περιστατικό.
Τέλος , οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της ομάδας μας που βρέθηκε στο πλευρό μας για την σημερινή αναμέτρηση . Εσείς είστε η δύναμή μας .
Τα καλύτερα έρχονται.
Α.Ο.Κ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X