Συνεδριάζουν σήμερα στη Μυτιλήνη οι Δήμαρχοι του Βορείου Αιγαίου

0
Συνεδριάζει σήμερα η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Βορείου Αιγαίου με ημερήσια διάταξη που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, πρωτοβουλίες για το μεταναστευτικό, έγκριση προϋπολογισμού και ορισμός εκπροσώπων σε επιτροπές.

Ο Δήμαρχος Λήμνου είναι φαίνεται υποχρεωμένος να είναι σε δύο νησιά ταυτόχρονα καθώς λίγη ώρα μετά την έναρξη της συνεδρίασης της ΠΕΔ στη Μυτιλήνη ξεκινά στη Μύρινα δημοτικό συμβούλιο με τα θέματα που έφερε η αντιπολίτευση.

Ακολουθεί το κάλεσμα για τη συνάντηση των Δημάρχων Βορείου Αιγαίου:

Mετά τη μη επίτευξη απαρτίας στις 21-12-2019, σας καλώ εκ νέου σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Β.Αιγαίου με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης την Τετάρτη 15/1/2020  και ώρα 17:00  στα γραφεία της ΠΕΔ Β.Αιγαίου Καραντώνη 6 στη Μυτιλήνη.

Ημερήσια διάταξη 

1) Aνάληψη πρωτοβουλίας από την ΠΕΔ για σuντονισμό δράσεων Δήμων και Περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου στο προσφυγικό – μεταναστευτικό (Στάντζος Γεώργιος Δήμ.Ανατ.Σάμου)

2) Έγκριση Προϋπολογισμού ΠΕΔ Β.Αιγαίου οικονομικού έτους 2020.

3) Σύσταση τριμελών Τοπικών Παραρτημάτων ΠΕΔ  ανά νομό (Χίου ,Σάμου) και ορισμός του Προέδρου τους.

4) Παράταση μίσθωσης γραφείων Παραρτήματος Χίου της ΠΕΔ

5) Α) Ορισμός υπευθύνου υπαλλήλου διαχείρισης και εκκαθάρισης δαπανών της ΠΕΔ που θα είναι υπεύθυνος και για τις συναλλαγές από το λογαριασμό της ΠΕΔ στην Εθνική Τράπεζα και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων – με τον αναπληρωτή του και ορισμός υπαλλήλου υπεύθυνου Ταμία και ηλεκτρονικών  πληρωμών.

Β) Ορισμός Επιτροπής παραλαβής υλικών και προμηθειών.

6) Κατάρτιση μητρώου Αιρετών του Ν.4412/2016.άρθρ.221 για ορισμό εκπροσώπων ΠΕΔ σε Επιτροπές διαγωνισμού έργων πάνω από 1 εκατ.ευρώ. Εξουσιοδότηση Προέδρου για διενέργεια της κλήρωσης.

7) Ορισμός Εκπροσώπων ΠΕΔ σε Επιτροπή Διαγωνισμού Έργου « Αποκατάσταση ζημιών και ενίσχυση εξωτερικής θωράκισης λιμένα Ικαρίας»

8) Λογιστική κάλυψη της ΠΕΔ Β.Αιγαίου έτους 2019

9) Έγκριση νομιμοποίηση δαπανών

10) Ορισμός εκπροσώπων ΠΕΔ Β.Αιγαίου σε Επιτροπές

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Βορείου Αιγαίου
Κύτελης Ευστράτιος, Δήμαρχος Μυτιλήνης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X