Παρουσία του Varos Village σε διεθνές φόρουμ στην Αθήνα

0
Δελτίο τύπου για τη συμμετοχή στο διεθνές φόρουμ Boutique Hotels Forum 2020  που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Η εταιρεία Varos SA και το “Varos Village Boutique Hotel”, επιτείνοντας τις εξωστρεφείς δράσεις του για την μεγαλύτερη αναγνώριση της μοναδικότητας που κατέχει σαν “Albergo Diffuso*”  στην Λήμνο, συμμετείχε με επιτυχία στο Boutique Hotels Forum 2020  που έγινε στο Ξενοδοχείο Caravel Divani στην Αθήνα.

Το ξενοδοχείο, με την μοναδική πιστοποίηση αυθεντικότητας ως Boutique Hotel, συμμετέχει στο  project που προωθεί σε συγκεκριμένο αριθμό το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος , θέλοντας να αναδείξει μοναδικά σημεία πολύ υψηλού επιπέδου Φιλοξενίας στην χώρα μας.

Η Λήμνος είναι ένας προορισμός που πρέπει να έχει την υψηλή Φιλοξενία ως σημείο αναφοράς της, ώστε να εξασφαλίζει βιωσιμότητα και αειφορία του τουριστικού της προιόντος . Και η Varos SA φροντίζει με ευβλάβεια την ανάπτυξη και τη διατήρηση αυτού.

  • Albergo Diffuso είναι η διαδικασία ανάδειξης παλιών , καταστραμένων χώρων ή ΄και ολόκληρων χωριών, σε όλο τον κόσμο, και την επαναφορά τους σε λειτουργικούς ξενοδοχειακούς χώρους εξασφαλίζοντας την βιωσιμότητά τους, έχοντας υψηλό επίπεδο σεβασμού  για το παρελθόν των χώρων αυτών , και για τα ήθη και έθιμα τους . Το χωριό Βάρος της Λήμνου είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτής της κατηγορίας, παγκόσμια.
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X