Στη διάθεση των αγροτών και οι υπόλοιπες εκτιμήσεις ζημιών από τον ΕΛΓΑ

0
Ανακοινώνεται ότι ο Ε.Λ.Γ.Α. έστειλε πίνακες με τα πορίσματα εκτίμησης των ζημιών από ΑΓΡΙΟΚΟΥΝΕΛΑ της 08/04/2019 στις καλλιέργειες σιτηρών, των Κοινοτήτων Δάφνης και Καρπασίου που εκκρεμούσαν, καθώς επίσης και τους πίνακες με τα πορίσματα εκτίμησης των ζημιών από την ίδια αιτία, της 6/6/2019 που αφορούσαν τις καλλιέργειες βρώσιμων οσπρίων (φασόλια κ.α.) των Κοινοτήτων Ατσικής, Αγίου Δημητρίου, Βάρους, Δάφνης, Σαρδών, Καρπασίου και Κατάλακκου.

Τα πορίσματα αυτά θα είναι στην διάθεση των ενδιαφερομένων παραγωγών στο γραφείο ανταποκριτών  Ε.Λ.Γ.Α. της Δ.Ε. Ατσικής για 10 ημερολογιακές ημέρες, δηλαδή μέχρι την 17/02/2020.

Κάθε ενδιαφερόμενος παραγωγός μπορεί να πληροφορηθεί τα πορίσματα των πραγματογνωμοσυνών και όποιος διαφωνεί με αυτά, μπορεί να υποβάλει αίτηση επανεκτίμησης μέσα στην παραπάνω προθεσμία των 10 ημερολογιακών ημερών προσκομίζοντας ταυτόχρονα αντίγραφο της δήλωσης Καλλιέργειας / Εκτροφής που υπέβαλε.

Για τα πορίσματα εκτίμησης αμπελιών των Κοινοτήτων της Δ.Ε. Ατσικής που εκκρεμούν, θα γίνει νέα ανακοίνωση μετά την παραλαβή των σχετικών πινάκων, όπως επίσης και για τα πορίσματα των ζημιών στις καλλιέργειες από την έντονη βροχόπτωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X