Νίκη για τη Λήμνο: Να ανακληθεί η απόφαση Δημάρχου για το “γνήσιο της υπογραφής”

0
Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Νίκη για τη Λήμνο και της επικεφαλής δημοτικού συμβούλου Ελεονώρα Γεώργα για την ανάκληση της εξουσιοδότησης των υπαλλήλων του Δήμου να θεωρούν το γνήσιο της υπογραφής και τα προβλήματα που αυτή δημιουργεί στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Μούδρου.

Με την υπ’αριθμόν 13/2020 απόφασή του ο Δήμαρχος Λήμνου ανακάλεσε τη με αριθμό 139/2017 απόφαση που αφορά στην εξουσιοδότηση υπαλλήλων του Δήμου Λήμνου να θεωρούν «το γνήσιο της υπογραφής».

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη στέρηση της υπηρεσίας αυτής από τους κατοίκους του Μούδρου, των Καμινίων, του Ρουσσοπουλίου, της Φισίνης, της Σκανδάλης και της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι εξυπηρετούνταν ως πρότινος στο Δημοτικό Κατάστημα Μούδρου.

Με αυτή την απόφαση οι ως άνω συμπολίτες μας αναγκάζονται να μεταβαίνουν στο ΚΕΠ Κοντοπουλίου με σχετική ταλαιπωρία και επιβαρυνόμενοι δαπάνη μετακίνησης δεδομένης και της έλλειψης σχετικής συγκοινωνιακής σύνδεσης.

Δεχόμενοι ήδη από την περασμένη εβδομάδα τα παράπονα των συμπολιτών μας, στείλαμε σήμερα επιστολή στο Δήμαρχο ζητώντας την άμεση επίλυση του προβλήματος.

Λήμνος, 10/2

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X