Αγωνιστική που θα καθορίσει πολλά στη βαθμολογία

Με τρία ντέρμπι η 18η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Λήμνου, ξεχωρίζει η αναμέτρηση Ηρακλή-Διαγόρα

0
Με δυο παιχνίδια, αύριο Σάββατο, ανοίγει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής με το ντέρμπι μεταξύ του Ηρακλή και του Διαγόρα να ξεχωρίζει του προγράμματος, ενώ την Κυριακή έχουμε τρεις αναμετρήσεις με σημαντικά ντέρμπι που έχουν έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον.
ΕΝΤΟΣΣΚΟΡΕΚΤΟΣΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΩΡΑΓΗΠΕΔΟ
ΗΦΑΙΣΤΙΑ4-1ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣΚΥΡΙΑΚΗ 16/215.00ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΙΟΥ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ6-2ΑΡΗΣΣΑΒΒΑΤΟ 15/215.00ΜΥΡΙΝΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ1-1ΔΙΑΓΟΡΑΣΣΑΒΒΑΤΟ 15/215.00ΑΤΣΙΚΗΣ
ΜΥΡΙΝΑ5-0ΚΑΣΠΑΚΑΣΚΥΡΙΑΚΗ 16/215.00ΜΥΡΙΝΑΣ
ΘΑΝΟΣ3-1ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣΚΥΡΙΑΚΗ 16/211.00ΜΥΡΙΝΑΣ
ΡΕΠΟΑΕΛ

Όλα είναι πιθανά

Στο γήπεδο της Ατσικής αύριο Σάββατο θα διεξαχθεί το παιχνίδι που τραβάει τα βλέμματα όλου του φίλαθλου κοινού μεταξύ του Ηρακλή και του Διαγόρα, δυο ομάδων πολύ ποιοτικών που η κάθεμια για τους δικούς της λόγους και στόχους, αντιλαμβάνεται τη νίκη ως μονόδρομο.

Για το Διαγόρα είναι το τρίτο στη σειρά ντέρμπι και με τα προηγούμενα να είναι νικηφόρα, η ομάδα των Κουκάκη-Τσελεπή, θέλει να συνεχίσει ανοδικά για να τερματίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια στόχος καθ’όλα εφικτός.

Από την άλλη στον Ηρακλή που μάχονται για μια θέση στην τετράδα απέναντι σε Κεραυνό αλλά και Κάσπακα, το ντέρμπι αποκτά ιδιαίτερο χατρακτήρα καθώς η νίκη θα τον φέρει σε πιο ευνοϊκή θέση από τις υπόλοιπες ομάδες για την τετράδα ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα έχουν δύσκολο έργο.

Αναμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες με όλα τα αποτελέσματα να είναι πιθανά παρά το σαφές προβάδισμα του Διαγόρα.

Δε θα δυσκολευτεί ο Κεραυνός

Δυο ομάδες που υπέστησαν βαριές ήττες από τους αντιπάλους τους την προηγούμενη εβδομάδα, Κεραυνός και Άρης .αγωνίζονται αύριο Σάββατο στο γήπεδο της Μύρινας με τους γηπεδούχους να έχουν σαφές προβάδισμα νίκης με τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων να είναι μεγάλη.

Η ομάδα του Κεραυνού ,η οποία δε θα έχει στη διάθεση της τον τιμωρημένο Παλατιανό δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα απέναντι σε ένα Άρη που ταλαιπωρείται από αρκετές απουσίες με την ομάδα του Νίκου Μαλλιαρού να προσπαθεί για το καλύτερο αλλά και για μια αξιοπρεπή παρουσία.

All in o Φιλοκτήτης

Την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο της Μύρινας το Θάνος που τιμωρήθηκε βαριά από την Πειθαρχική υποδέχεται τον ανεβασμένο Φιλοκτήτη Κοντιά σε μια αναμέτρηση με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες μιας και η διαφορά τους είναι μόλις ένας βαθμός γεγονός που δίνει στην αναμέτρηση το χαρακτήρα του ντέρμπι.

Το Θάνος παρά τις βαριές τιμωρίες, διαθέτει πιο ανταγωνιστικό σύνολο σε σχέση με το Φιλοκτήτη χωρίς όμως αυτό απαραίτητα να σημαίνει ότι έχει και το προβάδισμα της νίκης μιας και οι φιλοξενούμενοι έχουν ανέβει αγωνιστικά, μετά και τις τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ, κάτι που αναμένεται να φανεί και στον αγωνιστικό χώρο.

Και σε αυτή την αναμέτρηση όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά με ένα ελαφρύ προβάδισμα για το Θάνος.

Με το βλέμμα στην Ατσική

Την Κυριακή το μεσημέρι, στο γήπεδο του Κοντοπουλίου, η Ηφαιστία υποδέχεται τον Αγ.Γεώργιο σε μια αναμέτρηση που αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα για τους βυσσινί καθώς τα βλέμματα θα είναι στο γήπεδο της Ατσικής στο μεγάλο ντέρμπι, καθώς η Ηφαιστία, σε ρόλο κυνηγού για την πρώτη θέση, περιμένει στραβοπάτημα του Διαγόρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι σε όλα τα επίπεδα από τους φιλοξενούμενους κάτι που αναμένεται να αποτυπωθεί και εντός των τεσσάρων γραμμών ενώ ο Αγ.Γεώργιος-που έχει σταθεί εμπόδιο σε αρκετές μεγάλες ομάδες- θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μετά και την κατοχύρωση του αγώνα με το Θάνος μεσούσης της εβδομάδας

Μονόδρομος η νίκη για τον Κάσπακα

Στο παιχνίδ με το οποίο ολοκληρώνεται η 18η αγωνιστική, στο γήπεδο της Μύρινας η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Κάσπακα σε ένα ντέρμπι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον κυρίως για τους φιλοξενούμενους, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο ποιοτικές ομάδες που παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Στον ΑΟΜ, παρόλο που ο στόχος της τετράδας έχει απομακρυνθεί τελείως, θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, μπαίνοντας εμπόδιο στις διαθέσεις των παικτών του Κελάρη που αναμένεται να μπουν δυναμικά.

Για τον Κάσπακα η νίκη αποτελεί μονόδρομο αν θέλει να διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στην τετράδα κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά στο χωριό.

Αναμένεται ωραίο παιχνίδι με τον Κάσπακα να διαθέτει το προβάδισμα της νίκης.

ορισμοί διαιτησίας

ΕΝΤΟΣΕΚΤΟΣΔΙΑΙΤΗΤΗΣΑ ΒΟΗΘΟΣΒ ΒΟΗΘΟΣΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
ΗΦΑΙΣΤΙΑΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣΓΛΙΤΖΟΣΣΟΥΜΑΚΑΣΚΑΡΑΜΑΛΗΣΘΩΜΑΪΔΗΣ
ΑΕΛΑΡΗΣΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣΚΟΣΕΤΣΙΔΗΣΛΟΥΜΠΟΝΙΑΜΑΤΖΑΡΗΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣΚΑΣΠΑΚΑΣΔΗΛΓΕΡΑΚΗΣΓΛΙΤΣΟΣΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣΘΩΜΑΪΔΗΣ
ΗΡΑΚΛΗΣΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣΖΕΣΤΑΣΚΟΣΕΤΣΙΔΗΣΚΑΡΑΜΑΛΗΣΨΥΧΟΥΔΗΣ
ΑΟΜΘΑΝΟΣΛΟΥΜΠΟΝΙΑΣΟΥΜΑΚΑΣΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣΜΑΤΖΑΡΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X