Διακοπές ρεύματος Κυριακή και Δευτέρα

0
Διακοπές ρεύματος ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ για την Κυριακή και τη Δευτέρα 16 και 17 Φεβρουαρίου. Την Κυριακή εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε περιοχή έξω από τη Μύρινα ενώ τη Δευτέρα σε περιοχή της κεντρικής Λήμνου.

Την Κυριακή η διακοπή ρεύματος αφορά δύο τμήματα του δικτύου: από 8.00 ως 14.00 την περιοχή από το εργοστάσιο ΔΕΗ ως τη βιοτεχνία ζωωτροφών κ Κρυσταλλά, καθώς επίσης από 11.00 ως 14.00 τη συνέχεια του δικτύου από τη βιοτεχνία ζωωτροφών ως τη διασταύρωση των Θέρμων. Οι συγκεκριμένες διακοπές ρεύματος επηρεάζουν και το χωριό του Κορνού.

Τη Δευτέρα στην περιοχή των Λύχνων χωρίς ρεύμα θα μείνει από 8.00 ως 11.00 και από 13.30 ως 14.30 το τμήμα μετά την Ανεμόεσσα μέχρι τη διασταύρωση προς Ρωμανού.

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.
Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X