Επικοινωνία με τη Μονάδα Ψυχικής Υγείας του Νοσοκομείου Λήμνου

0
Ανακοίνωση του Νοσοκομείου Λήμνου σχετικά με τη λειτουργία της Μονάδας Ψυχικής Υγείας στα πλαίσια της καταπολέμησης των επιπτώσεων της εμφάνισης και εξάπλωσης του νέου κορονοϊού καθώς επίσης και η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας για την παροχή οδηγιών ψυχολογικής διαχείρισης.

Με την εμφάνιση και εξάπλωση του ιού SARS-CoV-2, καθώς και με τον χαρακτηρισμό της λοίμωξης που προκαλείται από αυτόν (COVID-19) ως πανδημίας, ζητήθηκε από τους πολίτες να κρατήσουν κοινωνικές αποστάσεις και να μπουν είτε σε περιορισμό είτε σε απομόνωση, με στόχο να μειωθεί η εξάπλωση της νόσου.

Τα μέτρα αυτά, που από το σύνολο των ειδικών επιστημόνων κρίνονται ως επιβεβλημένα, σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη απειλή που προέρχεται από την εξάπλωση της πανδημίας, ενδέχεται να προκαλέσουν έντονα κι αρνητικά συναισθήματα.

Η Μονάδα Ψυχικής Υγείας του ΓΝ-ΚΥ Λήμνου, στα πλαίσια εκπλήρωσης της αποστολής της, ενημερώνει ότι παρά την αναστολή διενέργειας τακτικών εξωτερικών ιατρείων, υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους ψυχιάτρους του Τμήματος για οδηγίες και συνταγογράφηση φαρμάκων ή αν κριθεί απαραίτητο η εξέταση και νοσηλεία επειγόντων περιστατικών.

Παράλληλα υπάρχει η υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης των πολιτών για τον κορωνοϊό (COVID-19) από την ψυχολόγο του Τμήματος με την παροχή οδηγιών ψυχολογικής διαχείρισης τόσο ατόμων του γενικού πληθυσμού όσο και ειδικών ομάδων (ευπαθείς ομάδες, άτομα σε καραντίνα, κτλ)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2254350400, 2254350143, 2254350125.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X