Το Γυμναστήριο OxyZen δίπλα στους αθλητές του.

0
Διανύουμε ήδη ενάμιση μήνα καραντίνας, με την καθημερινότητα των συμπολιτών μας να αλλάζει ριζικά ως προς την καθημερινότητα που είχαμε συνηθίσει και την αναμονή για επιστροφή στην κανονικότητα να είναι διάχυτη για μια σειρά κοινωνικών δραστηριοτήτων.

Η κατάσταση αυτή δε μπορεί να μην επηρεάσει και την ατομική άσκηση και άθληση καθώς παρά τη δυνατότητα για ελεύθερη άσκηση, συμπληρώνοντας την επιλογή 6 στο αντίστοιχο έντυπο ή μήνυμα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που βγήκαν από την καθημερινότητα του γηυμναστηρίου.

Το γυμναστήριο OxyZen επιδεικνύοντας αίσθημα κοινωνικής εταιρικής ευθύνης πήρε μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία, να μοιράσει γυμναστηριακό εξοπλισμό στους αθλητές του με σκοπό η καραντίνα να έχει τις ελάχιστες δυνατές συνέπειες στη σωματική άσκηση των αθλητών που γυμνάζονται.

Πιο συγκεκριμένα ο εξοπλισμός που έχει δοθεί μέχρι τώρα είναι  12 ποδήλατα, ένα κωπηλατικό έργομετρο, 15 μπάρες bodypump, 6 διάφορες άλλες μπάρες, περίπου 30 άλτηρες(βαράκια), 25 στρώματα διάφορα άλλα και μικροόργανα και πάνω άπο 1000 κιλά σε plates.

Για όσους αθλητές επιθυμούν να δανειστούν εξοπλισμό υπάρχει αυτή η δυνατότητα αρκεί να συμπληρώσουν το σχετικό έντυπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X